Защо да съхранявате в Мр3 формат?

Файловете, които имат разширение на файла .mp3 е възможно да се стартира само от част от достъпните приложения. Това е възможно, тъй като .mp3 файловете представляват особени файлове с данни, но не и на документи или на медии, а това от своя страна означава, че не са пригодени за това да се гледа или да се слуша всичко на него.

КАКВО Е .MP3 ФАЙЛ?

MP3 файловете са специфични цифрови аудио файлове. Те могат да бъдат отваряни и да се слушат, както и да се виждат доста различни приложения. Съществуват много различни цифрови аудио програми, които служат за възпроизвеждането на различни версии на разработката Microsoft Windows, а те могат да бъдат ползвани, за да имате възможност да слушате тези .mp3 файлове. Такива програми са например Windows Media Player и Winamp, но съществуват и много цифрови мултимедийни плейъри за Mac и Linux платформи. Този вид платформи са интегрирани с поддръжка на възпроизвеждането на тези MP3 файлове. По-голямата част от цифровите и хардуерни пакети за аудио запис са придружени от приложения. Те могат да се използват и за създаването и редактирането на тези MP3 файлове, а също и много цифрови програми за аудио редактиране на трети страни. Те могат също така да се използват за преобразуването на MP3 файлове и други формати аудио файлове с данни в най-разнообразни формати. Такива .mp3 файлове обикновено се изпълняват с “Layer 3”. Това е цифрово аудио кодиране и има спецификации на компресиране, а те могат да произвеждат близко качество CD звук посредством интегриране на добър 16-битов стерео звук с високо качество в съдържанието на тези файлове MP3. Потърсете в интернет сайтове за безплатна mp3 музика.

КАК ДА ОТВОРИТЕ .MP3 ФАЙЛ?

Стартирането на специфичния .mp3 файл, или пък всеки друг файл на компютъра ви, се реализира чрез двукратно щракане с мишката върху него. Ако файловите ви асоциации са създадени правилно, тогава приложението, което е писано, ще ви помогне, за да отворите .mp3 файл. Това е възможно, а и може да се наложи да изтеглите или да помислите за закупуване на правилното приложение. Възможно е също така да установите, че имате правилното приложение вече инсталирано на вашия компютър, само че .mp3 файлове може просто още да не са свързани с него. В такъв случай, опитате ли се да отворите .mp3 файл, ще можете да зададете на Windows кое приложение е правилната употреба за този файл. От този момент нататък, откриването на .mp3 ще бъде отворен файл с помощта на правилното приложение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *